La instal·lació d’una escultura d’Antoni Casamor culmina el pla de cruïlles de Figueres

2010-07-20 17:27

La instal·lació d‘una escultura d’Antoni Casamor a l’espai públic servirà per culminar el Pla de cruïlles que s’ha executat els darrers mesos a Figueres. La peça escollida és una reproducció en bronze de l’escultura “nu”, la qual s’instal·larà els propers mesos a la cruïlla dels carrers Pompeu Fabra i Sant Llàtzer.

Per fer possible aquesta nova acció del programa Art al Carrer, ahir, la Junta de Govern Local va aprovar la creació d’un conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Casamor. Entitat que cedeix els drets de reproducció de l’esmentada escultura a l’Ajuntament, mentre que el consistori farà càrrec del cost de la reproducció. Una feina que realitzarà la Fundició Fundesti, empresa que utilitzava el propi Casamor per a produir les seves obres.

Per l’alcalde de Figueres, Santi Vila, “amb l’acord, la ciutat tanca el pla de cruïlles amb una acció d’excel·lència i repara l’absència inexplicable d’obra d’Antoni Casamor a l’espai públic de la capital empordanesa”.

Pel que fa al Pla de cruïlles, aquests dies s’estan realitzant les dues últimes actuacions a les cruïles dels carrers Colom amb Sant Joan Baptista i Colom amb Pi i Margall. Dues actuacions que acabaran les properes setmanes.