La Guàrdia Urbana de Figueres deté quatre persones implicades en dos robatoris amb força

2011-12-23 18:30

A la una d'aquesta matinada un ciutadà ha alertat telefònicament a la Guàrdia Urbana que hi havia tres individus amb actitud sospitosa que s'havien amagat a l'interior d'un immoble del c/ Esperança. Al desplaçar-s'hi un patrulla, tres homes han fugit del lloc, dos dels quals han estat interceptats de forma immediata, als que se'ls hi ha ocupat un telèfon públic i una ampolla de whisky. El tercer sospitós ha pogut ser interceptat per una altra patrulla al carrer Castelló portant un pal de grans dimensions a les mans.

Aquests individus han reconegut que els objectes provenien d'una fleca de la plaça del Gra, que s'ha comprovat que presentava la porta forçada i el vidre trencat. Aquestes tres persones que han resultat ser JTP de 26 anys i resident a Figueres; JACG de 31 anys també resident a Figueres; i AD, de 30 anys amb domicili a Vila-sacra, han estat detingudes com a suposats autors d'un robatori amb força.

Robatori a la Rambla
A les 3 de la matinada una patrulla ha detectat que havia saltat l'alarma d'un bar restaurant de la Rambla i que, de manera precipitada, sortien del seu interior dos individus portant cadascun d'ells un televisor de pantalla plana de gran format al damunt del cap. Al detectar la presència policial han marxat corrent direcció Pujada del Castell. Un d'ells ha pogut ser detingut a l'alçada del c/ Álvarez de Castro i l'altre s'ha pogut escapar deixant el televisor a terra. El detingut, per un suposat delicte de robatori amb força, és RFM, de 22 anys amb domicili a Figueres.