La Fira de la Carbassa de la Marca de l'Ham es farà el dia 23

2011-10-14 11:00

Per segon any consecutiu els comerciants i entitats del barri figuerenc la Marca de l'Ham, amb la col·laboració d'altres veïns i veïnes en particular, el Pla de barris de l'Ajuntament de Figueres i l'Associació Comerç Figueres, han sumat esforços per fer realitat aquesta diada festiva. La Fira oferirà als seus visitants la venda de carbasses, productes relacionats amb aquest fruit i altres articles artesans i d'alimentació.

Al llarg del dia el públic podrà gaudir d'espais d'oci, especialment per als més petits com inflables i tallers infantils acompanyats de la mascota de la fira, en Carbassot.

Entrant al migdia se celebrarà el concurs de postres de carbassa i el concurs a la carbassa més gran. Tots dos estan oberts a tothom que  vulgui participar-hi i la inscripció serà el mateix dia de la fira. A la tarda hi haurà un espectacle a càrrec del grup d'animació infantil La Carbassa i seguidament una mostra de danses tradicionals. També s'hi podrà trobar el racó de les entitats i una exposició de carbasses.

En aquest enllaç podeu veure imatges de l'any passat.