La DOP Oli de l'Empordà participa d'una campanya per promocionar els olis catalans amb Denominació d'Origen Protegida

2010-02-08 18:53

La campanya de promoció dels olis catalans amb Denominació d'Origen Protegida (DOP) arrenca en vuitanta-cinc restaurants de les comarques de Barcelona. La campanya, que es va iniciar el 2009, consisteix en la distribució de 1.000 setrills amb cinc ampolles d'un quart de litre d'oli d'oliva verge extra, corresponent a les cinc DOP de Catalunya (Oli de la Terra Alta, Les Garrigues, Siurana, Oli de l'Empordà i Oli del Baix Ebre-Montsià) i un material promocional editat especialment.

Per tal d'incentivar els àpats en els restaurants adherits s'ha preparat un sorteig de cinc estades de turisme rural per a dues persones a les següents cases: Hotel Rural La Garbinada (Granyena de les Garrigues/Les Garrigues), La Casa Ecològica (La Fatarella/Terra Alta), Masia Hostal dels Frares (Santa Barbara/Baix Ebre - Montsià), Mas del Joncar (Sant Pere Pescador/Empordà), i Cal Porrera (Porrera/Siurana).

També hi haurà cinc premis d'oli per tot l'any per al consum d'una família. Per participar a la promoció caldrà omplir unes butlletes que es trobaran als mateixos restaurants. Una web i una campanya de publicitat complementen la campanya.