La CUP vol que l’audiència pública per debatre el futur del Castell del 25 d’octubre sigui a les 7 de la tarda

2011-10-03 08:00

L’audiència pública convocada per l’alcalde Santi Vila a instàncies de la CUP sobre el futur del Castell de Sant Ferran se celebrarà finalment el 25 d’octubre. L’única qüestió que encara no està confirmada és l’hora, ja que la proposada a primera instància pel govern municipal era les sis de la tarda i la candidatura ha demanat que sigui com a mínim una hora més tard, ja que segons la candidatura hi ha molta gent que a les sis encara treballa. El regidor de la CUP Joan Font afirma que “proposar una audiència pública a les sis de la tarda no sembla la millor manera d’afavorir la implicació de la ciutadania en aquest debat”.

Durant el ple del proper divendres, Font demanarà a l’alcalde quines vies de comunicació es preveuen utilitzar per tal que els figuerencs i figuerenques s’assabentin d’aquesta convocatòria. Així mateix, també demanarà que es faci pública tota la informació referent a la fortalesa, de manera que tots els ciutadans que vulguin participar del debat sàpiguen quina és la situació actual del Castell. Per últim, la CUP demana que se n’aixequi acta formal.

Per la seva banda, la candidatura s’ha compromès a fer difusió de l’audiència pels seus canals habituals i amb l’edició de cartelleria. Finalment, la formació independentista remarca una vegada més la importància que l’audiència del dia 25 sigui un èxit de participació, i és per això que demana la implicació de la ciutadania i dels agents socials, polítics i econòmics de la ciutat. Asseguren que com major sigui la participació, més possibilitats hi haurà d’obrir la fortalesa a la ciutat.