La CUP qualifica de globus sonda l’amenaça d’ERO a Fisersa per part de Santi Vila

2012-01-04 23:00

La CUP de Figueres denúncia que a finals d’any es van aprovar els pressupostos de FISERSA i que la partida per acomiadaments estava a zero. En aquest sentit, la formació també lamenta que el seu representant al consell d’administració de l’empresa pública s’hagi assabentat de la notícia per la premsa.

El regidor de la formació Joan Font afirma que “l’alcalde sap prou bé que el funcionament de FISERSA és correcte i que no genera dèficit a les arques municipals, sinó el contrari, genera un benefici que es destina a altres serveis de la ciutat” i afegeix que “no pot pretendre que els empleats de l’empresa municipal paguin la seva mala gestió i el malbaratament de recursos que ha portat a terme des del 2007 que va arribar a l’alcaldia”. Font posa d’exemple que encara no fa tres mesos l’alcalde va regalar un quadre valorat amb prop de 40.000 euros a la parròquia de St. Pere.

La CUP recorda que l’alcalde ja va utilitzar l’estratègia de l’amenaça laboral als treballadors de l’Hospital de Figueres i que segueix en aquesta línia mancada d’ètica i fora de qualsevol justificació. Així mateix afirmen que treballaran per evitar els acomiadaments i defensaran les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’empresa pública.

La formació afirma que són altres àrees municipals i no FISERSA que no s’han sabut gestionar amb eficiència, i senyalen l’alcalde Vila com a principal responsable.