La CUP presentarà mocions contra els desnonaments i per demanar que TV3 no es perdi al País Valencià

2011-03-02 09:00

La CUP presentarà dues mocions al proper ple a Figueres, una per la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià i l’altre contra els desnonaments. La candidatura insta als grups amb representació a canalitzar les mocions perquè puguin ser debatudes i si ho consideren aprovades.

La CUP de Figueres considera que les dues mocions presentades fan referència a situacions clares d’injustícia que no haurien de tenir lloc en un estat suposadament democràtic i que vetlla pels seus ciutadans.

La moció que fa referència a la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià demana un posicionament ferm de l’Ajuntament figuerenc en la defensa de la llibertat d’expressió i també de la llengua catalana arreu dels Països Catalans.

Per la candidatura els desnonaments que estan patint moltes famílies víctimes de l’abús de les entitats financeres fan necessària l’actuació del Govern de l’Estat, modificant la llei hipotecària amb la finalitat de regular la dació en pagament i adoptar les mesures necessàries per evitar els desnonaments per motius econòmics i garantir el dret a l’habitatge.