La CUP diu que no pactarà amb Santi Vila

2011-04-17 10:00

La CUP de Figueres ha presentat aquest dissabte les persones que formaran part de la llista electoral a la sala Brossa-Frégoli del Museu del Joguet plena a vessar. En la seva intervenció el cap de llista Joan Font ha dit que la CUP és   "la CUP és l'única opció política que ni hi ha pactat ni hi pactarà amb Santi Vila".  Durant l’acte, conduït per Natàlia Sanchez, han intervingut tres membres de la llista. Lluís Armengol ha incidit en les dificultats socioeconòmiques que viuen moltes famílies de Figueres i l’esforç necessari per capgirar la situació, “És necessari assegurar els drets bàsics per tots els ciutadans, i la CUP assumeix aquest compromís”. Núria Bonet ha presentat una per una les persones que formen part de la llista i n’ha reivindicat la vinculació de cada una d’elles amb la ciutat. El cap de llista Joan Font ha acabat fent un parlament on ha recordat els inicis de la CUP i ha remarcat la necessitat que té la ciutat d'una alternativa a l'actual alcalde.

Aquesta és la llista que presenta la CUP a Figueres:

1. Joan Font Ribera
30 anys, diplomat en Magisteri, és mestre a l'escola pública. Va ser membre del Claustre de la Universitat de Barcelona com a representant de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans. Va formar part de “Figueres Decideix”, i és soci de l'IAEDEN.

2. Núria Bonet Soler
27 anys, diplomada en Magisteri d'educació infantil  tot i que actualment treballa en el comerç. Ha format part del Bloc d’Estudiants Independentistes i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans. Ha participat del Casal La Volta i el Centre Excursionista Empordanès.

3. Oriol Turró Garriga
30 anys, llicenciat en Psicologia i màster en psicogeriatria. Treballa des del 2005 a la Unitat de Recerca de l'Hospital Santa Caterina de Salt. Ha estat membre de les organitzacions de l'esquerra independentista Maulets i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans.

4. Dolors Terrades Ginesta
25 anys, Diplomada en Educació Social i estudiant de Pedagogia. Treballa al pla de barris del centre històric de Figueres. Està vinculada al món de l’educació en el lleure i és membre de l’Esplai.

5. Jordi Masmartí Recasens
37 anys, Diplomat en Estadística per la UAB. Treballa d’administratiu a Figueres. Ha estat vinculat a diferents entitats esportives, sent monitor de tennis taula i de futbol base. Fa 25 anys que és soci de la Unió Esportiva Figueres.


6. Natàlia Sànchez Dipp
27 anys, és historiadora i treballa de guia cultural. Ha estudiat l’exili Català a Mèxic. Ha format part de l’esplai, l’Associació Cultural de Festes i Correfocs, i La Volta.

7. Jordi Ferrer Juanola
42 anys, Llicenciat en Psicologia. actualment treballa com a Psicoterapeuta a Figueres. Ha estat militant de l’MDT i del PSAN. Membre de diferents associacions de l'AMPA J. Pallach de la que ha estat president i representant dels pares al Consell escolar municipal. És Soci d'OMNIUM cultural i del Centre Excursionista Empordanès.

8. Pau Arbat Frigola
32 anys, llicenciat en Dret, actualment treballa a l’Administració Pública. És soci de la CAL, i va formar part del Bloc d'Estudiants Independentistes a l’I.E.S Ramon Muntaner i posteriorment a la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans de la Universitat de Barcelona. Ha format part de “Figueres Decideix”.

9. Anna Maria Pibernat López
33 anys, Llicenciada en història de l’art i estudis de comunicació i museus. És professora de secundària.

10. Jaume Delclòs Ayats
31 anys, és Enginyer Industrial. Activista per la defensa de la gestió pública de l'aigua. Forma part moviment internacional de la justícia en l'aigua. Participa activament en el seguiment i proposta de les politiques de cooperació al desenvolupament de les principals agències de donants.

11. Lluís Armengol Subiros
62 anys, pre-jubilat de banca després de treballar-hi 35 anys. És membre del GEES (Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat).

12. Ada Roig Carreras
30 anys, és Diplomada en Educació social i treballa com a professora de cicles formatius a l’I.E.S Ramon Muntaner. Va participar del Casal La Volta.

13. Enric Capalleras Fàbrega
31 anys, Biòleg, Educador Ambiental i Ornitòleg. Va ser membre de Maulets i és soci de la IAEDEN.

14. Eva Puig Custey
32 anys, Llicenciada en Filologia Catalana. Treballa de professora d'adults a Figueres.

 

15. Sergi Casademont Garcia
28 anys, Diplomat en Magisteri, és mestre de primària a l’escola Pous i Pagès de Figueres i baixista de la formació musical Dekrèpits.

16. Roser Torrellas Bonmatí
30 anys, llicenciada en comunicació i relacions públiques. Figuerenca d'acollida, actualment combina formació en dret laboral i recursos humans amb feina de gestió de continguts web i formació.

17. Cesc Gironella Duró
48 anys, és comerciant, vinculat a diferents associacions de la ciutat com el Centre Excursionista Empordanès, la colla gegantera i l’Associació Cultural de Festes i Correfocs. Ha estat militant del M.D.T, i ha participat activament a “Figueres Decideix”.

18. Júlia Bardera Reig
28 anys, llicenciada en psicopedagogia i mestre d'educació especial. Treballa a l'ensenyament públic. Ha format part del Bloc d'Estudiants Independentistes a l’I.E.S Ramon Muntaner i posteriorment al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat de Barcelona. Ha participat d’activitats vinculades al món del lleure a Figueres i comarca. És sòcia del Centre Excursionista Empordanès i de la IAEDEN.

19. Aleix Jiménez León
23 anys, llicenciat en Història i actualment cursant el Màster en recerca d'història antiga. Ha format part del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la UdG i de "Figueres Decideix". Actualment és membre de l'Assemblea Empordanesa per la Independència.

20. Francesca Martínez Planas
65 anys, és professora de llengua i literatura a l’I.E.S Ramon Muntaner i traductora.

21. Martí Sabà Roura
58 anys, metge amb exercici a Figueres des de l’any 1982. Actualment treballa al Centre Sanitari Empordanès.

Suplents

22. Toni Chacón López
37 anys, té estudis de Formació Professional, i treballa com a venedor de productes d’electricitat i lampisteria a Figueres.

23. Meritxell Lapedra Sabaté
28 anys, té formació en cuina, ha treballat al comerç i l’hostaleria, actualment està aturada.


24. Eduard Martí Roca
28 anys, és llicenciat en Ciències Ambientals. Ha treballat en el món de la gestió territorial i l'educació ambiental. Actualment treballa a la producció agrària ecològica. Ha format part de la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat de Girona i forma part de plataformes de defensa del territori a la comarca.

25. Letícia Vinyoles Estopà
28 anys, Llicenciada en Psicologia, és Psicoterapeuta psicoanalista i treballa a l’Hospital Clínic.

26. Roger López Guirao
28 anys, Llicenciat en Sociologia, ha treballat al Consell Nacional de Joventut i des de fa dos anys ho fa a l’Administració Pública com a tècnic de Participació. Ha format part de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans. Està afiliat a la Intersindical-CSC