La CUP de Figueres reclama a l’Ajuntament major eficiència per resoldre les peticions administratives

2010-03-30 09:24

La Candidatura d’Unitat Popular de Figueres reclama al consistori figuerenc major eficiència i més agilitat per donar resposta a les peticions dels ciutadans a l'OMAC. La CUP lamenta que als darrers mesos, l’equip de govern només hagi posat èmfasi en solucionar aspectes de caràcter intern, com el retard en la confecció de les actes dels Plens i per altre banda hagi oblidat altres deficiències existents com son la resolució de les peticions que es fan directament a l’OMAC (Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà) per part d’entitats i ciutadans, provocant importants demores en la seves respostes.

Un darrer cas el trobem en la instància que la CUP va presentar, per tal de poder celebrar una calçotada popular en una plaça cèntrica de la ciutat. La petició es va presentar a l’OMAC el passat 15 de gener d’enguany, amb una antelació sobre la data de l’esdeveniment de més de dos mesos tenint en compte que s’havia de celebrar el 21 de març. La resolució que denegava parcialment l’autorització de l’acte, va tenir data de sortida del registre municipal a data 15 de març, és a dir dos mesos després i a únicament sis dies de la celebració de la calçotada. La CUP considera que cal explorar nous mecanismes de relació entre
l’Administració i el ciutadà, aprofitant les noves tecnologies, entre altres coses, per tal de ser el màxim d’eficients.