La 4ª Cursa del Fau ja té 180 inscrits

2011-08-08 15:00

Tot a punt perquè el proper diumenge 14 d'Agost es porti a terme la 4ª Cursa del Fau a Maçanet de Cabrenys. La previsió d'inscripció és molt optimista ja que s'han reservat a dia d'avui 180 de les 250 places disponibles en 4 categories. La sortida dels caminadors és a les 07:00h i dels corredors a les 08:30h des de l'oficina de turisme.

La Cursa del Fau és una mitja marató de muntanya que el seu recorregut de gran bellesa passa entre ermites, corriols i zones ombrívoles de Maçanet de Cabrenys, la diversitat de flora i fauna de la zona es pot gaudir tant corrent o passejant. El Pic del Fau a 900m d'alçada dona nom a aquesta cursa que està arrelant amb força a la comarca tant els resident com els forans que estan de vacances ja que hi ha participants de tota Catalunya, sud de França i per primera vegada de la resta de la península ibèrica. Una vegada passat el segon avituallament emplaçat a l'ermita del Fau, es travessa la carena del Bach de Grillera, gran desconeguda de la zona. En un dia clar es pot observar tota la comarca de l'Alt Empordà, la Garrotxa Alta, el Canigó i els pics de la Mare de déu del món el Bassegoda i el Roc de Fraussa.

L'organització va a càrrec del Club BTT els Senglanassos, que ha preparat el recorregut amb sis avituallaments sòlids i líquids i obsequis per a tots els participants, que poden ésser Federats i no Federats. El Club compta amb la col.laboració també de l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, Club Excursionista Maçanatenc, empreses privades i voluntaris del mateix poble.

Es farà un sorteig entre tots els participants i tothom, tant participants com acompanyants gaudeixen d'un refrigeri final

En l'apartat competitiu el temps rècord de la cursa és el de la segona edició: Dídac Cuadros (C.E. Alt Empordà) 1h46'18s Altres temps destacables: Toti Bes 1h46'31s (2008), Just Sociats 1h46'32s (2008) i Juan Diego Martin 2h00'40s (2010).