L'1 d'agost comencen els actes de la Festa Major de Castelló d'Empúries

2013-07-30 13:30

Aquest dijous 1 d’agost a les 8 del vespre, a l'Ecomuseu-Farinera es realitzarà la inauguració de l’exposició itinerant “Món agrari a les terres de parla catalana”. Serà el primer acte de la Festa Major de Castelló d'Empúries. Després d'una visita comentada la programació continuarà amb una cantada d'havaners amb el grup Voramar, a les 10 de la nit a la plaça dels Homes.

L'endemà, el divendres 2 d’agost, al pati del Palau dels Comtes l’actor i humorista català Joan Pera arriba presenta 'Capri' amb monòlegs de Joan Capri. Les entrades són a la venda a les oficines de turisme del centre històric.

Entre altres activitats i fins el diumenge dia 11 d’agost, tindrà lloc a Castelló d'Empúries un Festival de DJ's, un Festival de Màgia, concert de sardanes amb la Cobla Marinada, Poemestiu, l’espectacle Dansem 2013, Correfoc, Trobada  Gegantera, Trobada Castellera, conferències, presentacions de llibres, exposicions, mostra d’artistes locals, Fira d’artesania, activitats infantils, activitats esportives sardanes i molt més.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.