L’Oficina de Català de Figueres organitza 11 cursos de català presencials i un en línia

2017-09-14 17:00

L’Oficina de Català de Figueres organitza 11 cursos de català presencials i un en línia (C2) per al període de setembre a desembre. La principal novetat d’enguany és l’oferta de cursos presencials trimestrals dels nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència de 45 hores de durada (2 dies a la setmana 2 hores), distribuïts en 4 períodes anuals: setembre-desembre, gener-març, abril-juny i estiu.

El període d’inscripció és del 12 al 22 de setembre, i els cursos començaran els dies 25 i 26 de setembre.

Les persones interessades a inscriure’s en algun curs podran adreçar-se, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i els dilluns també de 16 a 18 h, a l’Oficina de Català de Figueres, que és al carrer Nou, 53, on faran, si no tenen un document acreditatiu del seu nivell, una prova de col·locació per determinar-lo. Les places són limitades.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció en el món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells, modalitats i franges horàries.