L’Hotel Peralada i el restaurant L’Olivera by Paco Perez obriran el 26 de març

2021-03-15 17:00

L’Hotel Peralada i el seus serveis de Wine Spa & Golf i el seu restaurant l’Olivera tornen a obrir les seves portes a partir del 26 de març amb el reconegut xef Paco Pérez al capdavant de la cuina.

La nova carta creada per ell, transmetrà l’essència de l’alta gastronomia de l’Alt Empordà, una cuina basada en productes de proximitat, tant de mar com de muntanya. Propostes avantguardistes i sorprenents que permetran gaudir d’un viatge gastronòmic ple de sabors únics d’aquestes terres però amb una visió renovada. Un exemple és el Picantón en perigourdine que, acompanyat de cremoses patates i soufflé, el xef aconsegueix que el comensal gaudeixi de diferents textures dins d’una perfecta combinació de sabors.

El mar també està present a la nova carta amb un extraordinari Arròs socarrat de sèpia i gamba, el Pop recordant gener o el Lluç a la palangre, verd de mar i escopinyes entre altres.  A més a més, es suggerirà un maridatge de Vins Perelada per a cada creació, una experiència gastronòmica completa en un entorn privilegiat.   

L'Hotel Peralada, renovat fa poc per la reconeguda interiorista Sandra Tarruella, és un lloc meravellós per descansar, gaudir de la cuina i dels vins de l'Empordà, practicar esport (a més del golf, l'Hotel disposa de piscines, exterior i interior, i pista de Pàdel) i deixar-se mimar en el seu Wine Spa. Permet a més visitar un conjunt cultural únic en un dels pobles medievals més ben conservats del nostre país.