L’Ajuntament de Figueres i Càritas signen un conveni per a l'assessorament jurídic en matèria d'estrangeria

2019-10-08 17:30

L’Ajuntament de Figueres i Càritas Diocesana de Girona han signat un conveni a través del qual l’entitat social proporcionarà un servei d’informació i assessorament jurídic a persones estrangeres en tràmits vinculats a la seva situació regular al nostre país.

La finalitat d’aquest servei és poder orientar a persones nouvingudes en aspectes com la sol·licitud de la nacionalitat, permisos de residència i treball, el reagrupament familiar, renovació de permisos, entre d’altres, a través d’un advocat especialista en matèria d’estrangeria.

Es preveu que aquest servei s’atengui de forma individualitzada un cop a la setmana (divendres de 9 a 13 hores) a les oficines de Càrites Figueres, situades a la plaça Sant Vicenç de Paül, 5. Per accedir a aquest servei cal demanar cita prèvia al telèfon 972 50 41 52.

A més, el conveni signat entre l’Ajuntament i Càritas també preveu la realització d’una sessió grupal un cop al mes en el marc del Programa de Figueres Ciutat Acollidora, on s’informa la població nouvinguda del funcionament i principals serveis que s’ofereixen per part de l’Ajuntament de Figueres i altres administracions públiques.