L’Oficina de Català de Roses ofereix la plataforma Parla.cat per aprendre català on line

2011-10-18 14:00

L’Oficina de Català de Roses posa en marxa els nous cursos de nivell intermedi (nivell B) o suficiència (nivell C) en línia, que segueixen la modalitat semipresencial. D’una banda, els alumnes compten amb la plataforma Parla.cat per al seu aprenentatge, així com amb tutories presencials impartides pel professorat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística. Les matrícules es poden fer durant tot aquest mes d’octubre.

La plataforma Parla.cat també disposa d’un espai d’accés lliure amb recursos i materials didàctics relacionats amb l’aprenentatge de la llengua catalana. Les matrícules es poden tramitar durant aquest mes d’octubre a l’Oficina de Català de Roses, dins l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dimarts també de 16 a 18 h).

D’altra banda, també durant l’octubre, l’Oficina de Català manté oberta la matrícula dels seus cursos presencials. Hi ha places disponibles per a tots els nivells que ofereix: des dels bàsics fins als suficiències (nivell C). Per a més informació, podeu trucar al 972 25 39 47 o bé podeu apropar-vos fins a l’Oficina de Català de Roses, a la riera Ginjolers, 22 (de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dimarts també de 16 a 18 h).