L’exdegà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Jaume Torrent, rep la Creu de Sant Raimon de Penyafort

2013-10-05 14:00

L’exdegà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Jaume Torrent, va rebre ahir divendres la Creu Distingida de Primera Classe de Sant Raimon de Penyafort, que li ha atorgat el Ministeri de Justícia a proposta del Col·legi d’Advocats de Figueres, amb el suport unànime del Consell de l’Advocacia Catalana.

Es tracta d’una de les distincions més rellevants que es concedeixen a advocats i juristes  per premiar el mèrit a la Justícia i els serveis de caràcter civil prestats en l’àmbit del dret. L’ex degà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Jaume Torrent, la va rebre ahir de mans del conseller de Justícia, Germà Gordó, durant la festa patronal del Col·legi, en el marc de qual també es van distingir els lletrats que compleixen 25 anys de professió i es van imposar la toga als nous lletrats altempordanesos. El degà de l’ICAFI, Joan Ramon Puig, també va concedir el V Premi Carles Fages de Perramon a l’exdegà de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona, Guillem Ormazabal, per la tasca duta a terme per la millora de la formació en l’àmbit del Dret.


L’acte, celebrat ahir al vespre al Cercle Sport Figuerenc, va comptar amb l’assistència del conseller de Justícia, Germà Gordó; el president de l’Audiència Provincial de Girona, Fernando Lacaba; el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper; el degà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Joan Ramon Puig; la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Figueres,Sónia Trilla; i els degans dels Col·legis d’Advocats catalans, entre d’altres representants del món de la justícia.