L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà prepara unes jornades temàtiques sobre la cirera

2011-05-24 12:00

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà potenciarà durant la setmana del 30 de maig al 3 de juny (la darrera de classes d’aquest curs) la cuina de la Cirera de l’Alt Empordà, com a activitat per impulsar els productes autòctons de la nostra terra.

Aquesta iniciativa s’emmarca també dins les activitats organitzades pel col·lectiu gastronòmic de l’Alt Empordà “La Cuina del Vent” i el grup “Remena’m la Cirera” que oferirà un recorregut gastronòmic per diferents restaurant de la comarca.

Així dons, durant aquestes dates, els alumnes de la cuina d’aplicació de l’escola aprendran a elaborar plats utilitzant la cirera com a producte destacat. Ho faran, a més, utilitzant sempre producte de la nostra terra.

Part de la formació anirà encaminada a ensenyar a l’alumne a valorar el producte autòcton i a treure’n un bon rendiment a la cuina. En aquesta ocasió la cirera serà la protagonista.

Els productes elaborats durant aquest període es podran degustar, com de costum, al restaurant d’aplicació de l’escola, que elaborarà un menú especial per a l’ocasió, del 30 de maig al 3 de juny de 2011.

A partir del dia 3 de juny el restaurant d’aplicació tancarà les seves portes fins al setembre.