L’Ajuntament posposa l’adjudicació del complex esportiu a la plaça de Braus de Figueres

2012-02-10 17:00

L’Ajuntament de Figueres ha posposat l’adjudicació de les obres per a la construcció d’un complex esportiu a la plaça de Braus, que està considerada una de les obres estratègiques d’aquest mandat. En els propers dies els serveis tècnics municipals adaptaran el plec de clàusules perquè l’adjudicació s’ajusti a les circumstàncies actuals.

La previsió és poder adjudicar l’obra en el segon trimestre de l’any. Amb aquesta decisió, el Govern municipal considera que el procés d’adjudicació en sortirà reforçat.

“La transformació d’un equipament que porta més de vint  anys tancat en un nou espai públic continua sent una prioritat per aquest Govern. La construcció d’un espai poliesportiu no només ha de servir per resoldre un dels dèficits històrics que té la ciutat amb la manca de zones d’esport, sinó que també ha de ser un revulsiu pel sector comprès entre la via del tren i el polígon Firal”, explica la tinent alcalde, Marta Felip. 

El complex esportiu a la plaça de Braus i entorn permetrà la construcció de dues zones d’esport. Una a l’aire lliure amb dues piscines i pistes poliesportives i de pàdel; i una altra, a cobert, on hi haurà les piscines, saunes, gimnasos i pistes poliesportives, que s’ubicaran en el perímetre que actualment ocupa la plaça de Braus.