L’Ajuntament de Roses tindrà enllestit el nou mòdul de l’escola Montserrat Vayreda el proper setembre

2011-08-23 19:00

Aquesta setmana s’ha instal.lat el nou mòdul a l’escola Montserrat Vayreda de Roses. Aquesta iniciativa es va emprendre quan es va detectar la necessitat de més espai. No hi ha cap augment d’alumnes, però sí que l’espai era reduït. D’aquesta manera, el que es pretén és millorar la qualitat de l’estada dels alumnes a l’escola i poder oferir que tant la mainada com l’equip docent tinguin més espai per a la realitzar les seves tasques educatives.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Roses va decidir endegar les obres de preparació del terreny, que van començar el passat 3 d’agost. I ara, aquesta setmana, instal.len el mòdul que ha llogat el mateix Ajuntament. Les obres les realitza una constructura local.

Aquest nou mòdul permetrà tenir dues aules grans, un despatx i dos lavabos, que entraran en funcionament cap a finals del mes de setembre. Amb aquesta ampliació es donarà resposta a una necessitat, tot i que el consistori rosinc continua fent les gestions necessaries perquè la construcció de la nova escola sigui una realitat el més aviat possible.