L'Institut Català de les Dones signa un acord per a la posada en marxa del Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Roses

2010-10-22 13:20

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, i l'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, han signat aquest matí un acord de col·laboració per al funcionament del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) en el municipi.

La posada en marxa d’aquest servei, ubicat a la Plaça de l'Àngel, 4, suposa el desplegament del 100% de la Xarxa de Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de les comarques gironines. Aquesta xarxa, creada en els darrers dos anys, va atendre l'any passat 2.004 consultes a la demarcació de Girona. L'objectiu d'aquesta xarxa és millorar i apropar la informació i l'atenció a les dones de tot el territori, així com aconseguir més eficàcia en la prevenció i l'atenció precoç de la violència masclista.

A la comarca de l'Alt Empordà és el tercer Servei d'Informació i Atenció a les Dones que entra en funcionament, després que l'Institut Català de les Dones signés l'any passat acords de col·laboració amb l'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal.