L'exposició 'El català, llengua d'Europa' a la Biblioteca de Roses

2015-01-20 18:00

La Biblioteca Municipal de Roses acull entre el 19 i el 31 de gener l'exposició “Català, llengua d’Europa”, una mostra sobre la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües europees, que reflexa la seva presència i importància actual a la nostra societat.

L'exposició mostra el català com a llengua d’Europa, moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües. Està adreçada a tothom qui vulgui saber una mica més de la presència i la força del català avui dia a la nostra societat. Les escoles i grups de català, però, hi estan especialment convidats, atès que els continguts que presenta poden donar lloc a activitats i treballs específics sobre la llengua catalana i la seva situació en el marc europeu.

S’hi presenten tota mena de dades i imatges que configuren aquesta visió en set àmbits temàtics diferents: llengua d’Europa, llengua de l’ensenyament, llengua dels mitjans de comunicació, llengua de la cultura, llengua del comerç i l’empresa, llengua digital i llengua de l’esport.

A partir d’ahir, 19 de gener, i fins al 31 de gener, es pot visitar aquesta exposició a l’Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses, de 10 a 13.30 h (de dimarts a dissabte) i de 16 a 20 h (de dilluns a divendres).

La mostra està organitzada per la Direcció General de Política Lingüística. L’Oficina de Català, amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i de la Biblioteca Municipal, s’ha encarregat de fer-la arribar a Roses.