L'Estat podria aplicar la franja de servitud de trànsit al carrer a Empuriabrava

2011-03-10 15:30

El Subdirector General de Sostenibilitat i del Mar José Ramon Martínez Cordero ha visitat aquest dijous Empuriabrava i una de les possibles solucions que ha aportat és que la polèmica franja de servitud de trànsit que envaeix a hores d’ara bona part dels habitatges de la marina, pugui efectuar-se al carrer, sense la conseqüent afectació de les residències. Aquesta és una de les declaracions que José Ramón Martínez Cordero ha efectuat després de visitar la marina d'Empuriabrava i reunir-se amb l'alcalde i la resta de representants polítics de la Corporació municipal.

Pel que fa a la polèmica suscitada pel futur dels amarratges Martínez Cordero ha assegurat que el Ministeri mantindrà converses amb la Generalitat de Catalunya per resoldre la possible duplicitat en el tema de les concessions sobre aquests amarratges.

L'alcalde, Salvi Güell, valora molt positivament la visita del Subdirector General perquè "s’ha demostrat una bona intenció de diàleg i d’entesa a l'observar la voluntat de solució davant d’aquesta problemàtica que afecta Empuriabrava i la seva ciutadania". La visita, que ha tingut una durada d’una hora i quart, ha consistit en la supervisió dels principals punts afectats per l’aplicació de la llei de costes als canals d'Empuriabrava.