L'Escola d'Hostaleria estrena pàgina web

2011-02-14 15:00

La nova web de l’Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà www.escolahostaleriaaltemporda.cat s’ha dissenyat amb l’objectiu d’apropar el centre a la comarca, facilitar l’accés d’informació a alumnes, professionals i usuaris del centre, i per col·laborar, en la mesura del possible, en la difusió de la gastronomia, el turisme, i els productes de la nostra terra. Compta amb tres espais diferenciats:

Tota la Formació de l’Escola:
Mitjançant la pàgina web els usuaris poden informar-se amb detall de la formació que imparteix l’escola: Estudis de Cicle Formatiu i de Formació Ocupacional, Cursos de Cuina per a Professional i Amateurs, Master Class, etc.. La web també permet realitzar la inscripció on line a la majoria d’aquests cursos.

Informació general:
El web també compta amb apartats de Noticies i Activitats, tant de l’Escola com relacionades amb els socis de la mateixa, i un apartat d’Articles d’Opinió on intentarem aprendre de la visió de professionals del sector de la gastronomia i de l’alimentació.

També s'hi ofereix informació del restaurant d’aplicació de l’escola, receptes de cuina, fotografies i enllaços d’interès entre d'altres.

Terra de Genis:
Aquest apartat neix de la iniciativa de l’escola de col·laborar, en la mesura del possible, en la difusió dels productes i dels comerços de la nostra comarca. L’objectiu és anar creant una petita hemeroteca de productes i serveis Empordanesos. En aquest sentit, hem iniciat col·laboracions amb els Gremis de Pastissers, Flequers i Hostalers, i amb el Consell Regulador de la D.O. Empordà per tal de dinamitzar aquests apartats del web.