L'Associació de Càmpings de Girona estrena una nova guia de butxaca

2011-12-12 13:00

L'Associació de Càmpings de Girona estrena un una nova guia de butxaca molt manejable per portar en el vehicle i un nou catàleg per al 2012. Aquestes noves eines de promoció inclouen com a novetat les rutes amb bicicleta, passejades pel territori, la descoberta de les platges, coves, les principals estacions d’esquí, etc., és a dir, no només es fa promoció del establiments adherits a l’Assocació de Càmpings de Girona sinó que pretenen ser una eina d'orientació de la demarcació com a destí turístic, ja que compten amb un llistat dels principals atractius de les comarques gironines com ara les ruïnes d'Empúries, les Illes Medes i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

A banda dels principals atractius turístics, la guia i el catàleg de l'Associació de Càmpings de Girona també recullen rutes per fer excursions a peu o en bicicleta i les adreces dels consolats.

A més, ambdós compten amb una petita explicació sobre com realitzar les reserves on-line a qualsevol establiment de l'Associació a través de la pàgina web www.campingsingirona.com i amb les direccions electròniques per estar al dia de les seves últimes novetats a través de youtube, flickr, twitter, rss, wordpress, linkedin, facebook i tuenti.

Aquestes modificacions són degudes a les demandes de persones interessades en la destinació “Girona/Costa Brava”, captades en les diferents fires turístiques d’aquest 2011. També s’han inclòs les certificacions en Gestió de la Qualitat i Gestió Ambiental de les platges de territori i s’han indicat els càmpings oberts tot l’any.

Tot plegat permet oferir als campistes una informació completa sobre el territori, tant pel què fa als establiments de l'Associació de Càmpings de Girona (amb les adreces, instal·lacions, serveis i categories) com pel què fa als llocs d'interès que poden visitar els seus clients.