L'AMC buscarà punts de connexió programàtica amb ERC a Figueres

2010-09-17 17:30

L’assemblea local d’AMC-Figueres va escollir per unanimitat Esteve Gratacós i Andrade, Primer Secretari de la formació, com a cap de llista en els propers comicis municipals de maig de 2011. La seva designació, el passat dijous 9 de setembre, clou un procés d’eleccions primàries obert a tots els membres del grup.

En el seu discurs d’acceptació, Gratacós va fer una aposta decidida pel futur de la ciutat i dels figuerencs. “La nostra ciutat sempre ha estat coneguda per l’activisme de la seva gent, que no es conforma amb allò que té i lluita per una Figueres millor. En moments de crisi com els actuals, cal que l’Ajuntament torni a la ciutadania el seu protagonisme. AMC de Figueres vol donar una eina útil a la població per a afrontar el futur, des de la pròpia percepció de la realitat local, analitzant les mancances, afinant les seves possibilitats, així com planificant amb la convicció que cap dels partits actuals i la gent aliena a Figueres no resoldran els seus problemes. La solució ha de venir donada per la pròpia capacitat organitzativa dels figuerencs compromesos amb els seus barris i en definitiva amb la seva ciutat, amb el seu present i el seu futur”, va dir el candidat.

En la mateixa assemblea es va acordar que Esteve Gratacós iniciés converses amb el senyor Francesc Canet i Coma, cap de llista d’ERC a les eleccions municipals de maig de 2011, a fi d’explorar les possibles convergències entre els seus respectius programes electorals.