L'alcalde de Castelló d'Empúries agraeix a empreses i veïns la col·laboració durant la nevada

2010-03-11 17:24

La intensa nevada del passat dilluns va provocar una sèrie d’incidents a Castelló d’Empúries. Com moltes poblacions de la demarcació, va quedar-se sense subministrament elèctric i sense abastiment d’aigua durant moltes hores. De fet, encara avui dijous, hi ha sectors del municipi que no disposen d’aquest servei bàsic.

Quan la intensitat de la nevada començava a col·lapsar els carrers i principals vies del terme municipal les previsions d’emergència que havia establert el consistori van portar-se a la pràctica. Sis màquines llevaneu van intervenir per retirar l’acumulació i fer les principals carreteres una mica més practicables. “És d’agrair la participació de bon grat de diverses empreses del municipi que han col·laborat oferint les seves eines i maquinària a la disposició del poble”, explica l’Alcalde, Salvi Güell. Durant les hores posterior al temporal operaris de l’empresa municipal de serveis també van participar en les tasques de dissolució de la neu.

Gairebé tres dies després del temporal, la neu encara resta acumulada a diversos carrers del municipi i mica en mica els treballadors de l’empresa municipal desfan els pilots que s’acumulen a diversos punts.

A la web municipal també es publiquen les fotografies de la nevada que van enviant els castellonins i castellonines.