L'Ajuntament de Roses ofereix 10 beques per al postgrau Paisatges turístics i noves tecnologies que es farà a la Ciutadella

2010-08-16 13:43

L’Ajuntament de Roses destina 9.000 euros en beques per als estudiants residents al municipi i a la seva àrea de proximitat que es matriculin en el postgrau de la UAB ”Paisatges Turístics i noves tecnologies: teoria estètica i gestió del patrimoni cultural”, que s’impartirà el proper curs escolar a la Ciutadella de Roses. En total, l’Ajuntament subvencionarà 10 postgraus cobrint el 50% del curs, que té un preu total de 1.800 euros. Les matriculacions es poden realitzar fins al proper 15 de setembre.

Amb aquesta mesura, el consistori rosinc vol afavorir la participació d’estudiants de proximitat, i destinarà els ajuts als empadronats en l’àrea geogràfica de les comarques de l’Alt i Baix Empordà, Gironès, Garrotxa, Rosselló, Vallespir, Conflent i Pla de l’Estany, amb preferència pels empadronats a Roses. Entre les sol·licituds presentades, a més del lloc de residència, l’Ajuntament valorarà també altres criteris com l’expedient acadèmic dels sol·licitants, o l’adequació de currículums vitae a la realitat patrimonial de Roses i les seves necessitats tècniques, etc.

El postgrau “Paisatges Turístics i noves tecnologies”, està dirigit a diplomats i llicenciats, preferentment d’estudis de Geografia, Humanitats, Disseny, Filosofia, Història de l’Art, Ciències de la Comunicació, Belles Arts i Sociologia, i té per finalitat la formació d’experts per treballar en la interpretació, visibilitat i senyalització del patrimoni i el paisatge, mitjançant les tecnologies de la informació i de la comunicació (TICs).

El curs disposarà d’un mínim de 15 i un màxim de 35 places i estarà dirigit pels professors David Casacuberta i Montserrat Pallarés, dels departaments de Filosofia i de Geografia de la UAB, respectivament. El postgrau es realitzarà del 21 de gener al 18 de juny de 2011, els divendres i dissabtes amb horari intensiu, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels participants. Les matriculacions es poden realitzar fins al 15 de setembre.