L'Ajuntament de Figueres promociona la realització de cursos a les seus de les associacions de veïns

2010-08-04 14:07

El Govern municipal promocionarà la realització de cursos a les seus de les associacions de veïns de Figueres, a través d’una nova línia de subvencions. Aquesta mesura consolida l’objectiu de convertir les seus de les entitats veïnals en extensions dels centres cívics municipals, una mesura que la setmana passada va fer un important pas endavant amb l’anunci d’una inversió municipal de 150.000 euros per a la correcta climatització dels esmentats locals.

Pel que fa a la realització de cursos, el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació ha aprovat, per unanimitat, la cessió de 30.000 euros a l’àrea d’Acció Cívica perquè subvencioni el 50% del cost dels cursos que s’organitzin des de les associacions de veïns.

La regidora d’Acció Cívica, Olga Carbonell, “valora molt positivament aquesta iniciativa del Consell Municipal i espera, que a partir d’aquest moment, es doni un merescut impuls al treball de moltes associacions i que siguin molts els figuerencs que es puguin acollir a aquesta programació extra d’activitats, que es farà l’últim trimestre d’aquest any “.

Destacar que gràcies a aquesta nova col·laboració entre associacions de veïns i entitats solidàries, representants del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació realitzaran xerrades a les diferents associacions de veïns per difondre les seves tasques.