Justícia distingeix Santi Vila per la seva col·laboració amb la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil

2010-09-15 17:15

El departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha distingit a l’alcalde de Figueres, Santi Vila, amb un reconeixement per a la seva col·laboració desinteressada i entusiasta amb la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil.

El Govern català, segons la comunicació enviada a l’alcalde, “reconeix de manera especial a aquelles persones que com vostè i l’Ajuntament que presidiu han contribuït en l’impuls i decidit suport a la implantació del Pla d’Equipaments Penitenciaris de Catalunya”.

Vila es mostra “satisfet pel reconeixement perquè evidencia l’excel·lent predisposició de l’Ajuntament i de la ciutat a l’hora d’acceptar la construcció d’un nou equipament penitenciari a casa nostra. No obstant, això no treu que des de la ciutat mantindrem el rigor en l’exigència en la solució final dels accessos i del conjunt de l’obra”.

L’acte de reconeixement públic, presidit per la consellera de Justícia, Montserrat Tura, es farà el proper 24 de setembre, a les 18 h a l’Auditori de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, coincidint amb la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè, patrona dels Serveis Penitenciaris.