Junts per Figueres prioritza el projecte de ciutat per davant dels moviments de l'espai polític a nivell nacional

2020-09-02 10:00

Davant els últims moviments a nivell nacional de reordenació de diferents espais polítics del país, Junts per Figueres ha fet públic un comunicat on manifesta: 

1. Junts per Figueres es va presentar a les últimes eleccions municipals com una formació transversal i aglutinadora de les diferents sensibilitats a partir de dos
eixos centrals que són la centralitat política i el sobiranisme. L’àmplia victòria electoral de la candidatura que encapçalava Jordi Masquef va consolidar aquest
espai polític com el majoritari a la ciutat de Figueres, amb el suport electoral de 5.108 ciutadans.

2. El grup municipal de Junts per Figueres va més enllà de les sigles dels partits polítics i prioritza el projecte de ciutat per davant dels moviments d’ordenació de l’espai polític que s’estan produint aquestes darreres setmanes i dies. 

3. Els regidors del grup municipal expressen el seu ferm compromís amb el projecte de Junts per Figueres, liderat per Jordi Masquef. Un projecte obert, plural i transversal, respectant les diverses sensibilitats polítiques que acull i prioritzant sempre el treball per la ciutat.

4. Aquesta transversalitat no és només un valor a preservar, sinó que es converteix en un exemple i un model de pluralitat per tot el país al ser capaç d’aglutinar en un únic espai polític regidors del Partit Demòcrata (Jordi Masquef), Junts (Josep Maria Bernils), Partit Nacionalista de Catalunya (Carles Arbolí, Alba Albert i Miquel Fernández) i independents (Núria Galimany, Manel Rodríguez i Pilar Sánchez). 

5. En els moments que viu la política nacional actualment, la resposta des de Figueres ha de ser la unitat i, més que mai, la pluralitat. Des de Junts per Figueres, respectant totes les sensibilitats polítiques, ens comprometem a seguir treballant per la ciutat amb el projecte "La Ciutat que tots volem", avalat per tota la candidatura i encapçalat per Jordi Masquef.