Junts per Catalunya obre la campanya amb un streaming que ha comptat amb intervencions en directe des d'arreu del territori

2021-01-29 01:00

Junts per Catalunya ha estrenat la campanya amb un acte retransmès en streaming que ha comptat amb la intervenció en directe de diferents candidats i candidates d'arreu del territori. Des de Girona ho ha fet la cap de llista Gemma Geis acompanyada per l'alcaldessa Marta Madrenas. Geis ha dit "ens hi juguem molt en aquestes eleccions: quedar-nos en un estat caduc que no ens permet progressar o desenvolupar el nostre projecte. Ens hi hem de deixar la pell, comptem amb un gran equip"

Des de Figueres ha parlat Ferran Roquer, número 6 de la llista gironina, remarcant que treballaran "perquè Laura Borràs sigui la primera presidenta de Catalunya".

La candidata a la presidència Laura Borràs ha dit: "No podem tenir un govern sucursalista que supediti la gestió de la pandèmia al que més convingui al PSOE. Illa no és el canvi, és una involució, és el 155 sanitari. Només sortirem de la crisi amb un govern independentista fort. L'únic canvi és la independència".

Ha tancat l'acte el president Carles Puigdemont que ha sentenciat que “ens ho juguem tot a les urnes, ho hem fet sempre. Les urnes no ens fan por, sabem que tenim a les urnes tots els catalans una força poderosíssima”. Per això ha urgit a fer front a la por que l’estat espanyol vol provocar, la por a la repressió, a sortir de casa per anar a votar: “La por la tenen ells a les urnes i als seus resultats. Per això fa molt de temps que han renunciat a convèncer i ara espanten, per si les urnes els donen els resultats que sempre els hi han negat”.