Juan Diego Martín guanya la Cursa del fau

2010-08-09 20:19

138 participants varen acabar la cursa del Fau 2010 a Maçanet de Cabrenys ahir diumenge. El recorregut d'aquesta mitja marató de muntanya triat per l’organització va ésser molt comentat i elogiat pels participants, ja que és una cursa que arriba a finals de temporada i en circuits tan tècnics es fa difícil acabar en condicions físiques bones. En aquesta edició l'organització ha variat la part final del recorregut, allargant-lo en 800 metres i passant pel cacs urbà a la part final del mateix.

El guanyador 2010 en categoría masculina ha estat el corredor Juan Diego Martin amb un temps de 2H 00’46”, el guanyador 2009 Dídac Cuadros ha causat absència a ultima hora per lesió. Evelyn Garcia va ser la guanyadora femenina. E. Cabarroques, màster, Quim Vallvé, infantil i Xavi Calvet, caminadors.

El dia es va estar marcat per la forta calor causant nombroses baixes entre els participants, la previsió de l'organització doblant els punts de avituallament va fer que es minimitzes al màxim les deshidratacions.