Josep Tero cantarà a Atenes el 9 de juliol

2012-06-12 09:00

El cantautor escalenc Josep Tero serà la veu amb què els Països Catalans seran representats a Atenes el proper 9 de juliol en el concert “Les anges vivent encore en Mediterranée” que es farà a l'estadi Panatinaikos.

“Les anges vivent encore en Mediterranée” és el concert organitzat per Chronos Art, amb  la discogràfica EMI-Minos, amb motiu del doble CD que porta aquest mateix títol del cantautor Laurentis Maxairitsas. En aquest treball discogràfic hi intervé Josep Tero amb "A Griselda..." un sonet de Carles Fages de Climent musicat pel disc "Fronteres", que ara s'ha adaptat al grec, i el canten conjuntament Maxairitsas i Tero. També s'hi ha inclòs "Amb un sol gest" adaptada al grec pel poeta Manos Elefteriou, lletrista de Mikis Theodorakis. 

En aquest CD, i en el concert que es farà a Atenes, també hi participen altres cantautors com Adamo, Christophe, Savopoulos, I Nómadi, Angelo Branduardi, Maria Farandouri i Xaris Alexiou, entre d'altres.

Josep Tero, que al llarg dels darrers anys ha actuat regularmentl cada estiu a Grècia prepara l’enregistrament del seu nou CD ( “D’un mateix port”), les cançons del qual formen el programa del seu concert al festival Portalblau de l’Escala-Empúries que es farà el dia 6 d’agost.