Josep Niebla comenta la seva trajectòria artística al Celler Espelt el dia 28

2012-09-21 16:00

El proper divendres, 28 de setembre, a les 8 del vespre tindrà lloc a l’Espai d’Art del Celler Espelt una xerrada-tertúlia amb el pintor Josep Niebla, que s’emmarca dins la exposició “Àfrica en la memòria” que presenta actualment en aquest espai de Vilajuïga.

La xerrada-tertúlia portarà per títol: “La vida d’un pintor” i en ella podrem seguir alguns aspectes de la trajectòria artística del pintor instal·lat de fa anys a Casavells, on ha desenvolupat la seva obra durant 40 anys, amb més de 200 exposicions a 16 païssos diferents d’Europa, Amèrica i Àfrica. Pintor i escultor, Josep Niebla s’ha caracteritzat per la realització de grans obres murals, amb el mar de protagonista en la majoria d’ocasions,

A "Àfrica en la memòria" que es pot veure al Celler Espelt fins el proper diumenge, 30 de setembre, ens trobem amb una pintura reivindicativa, on el color pren una presència significativa. Colors purs, en contrast amb terres, ocres i negres tot sovint carregats de relleus i textures, nous formats, de vegades ajuntant quadres de diferents tamanys, obres verticals com el continent que ens vol reflectir, i on segueix incorporant en algunes peçes diferents elements per tal de potenciar-les.