Josep Maria Cervera s'acomiada de l'alcaldia d'El Port de la Selva després de 12 anys

2024-01-20 15:00

Josep Maria Cervera ha formalitzat aquest divendres la renúncia a l’alcaldia d’El Port de la Selva, després de 12 anys al capdavant del consistori. Cervera, diputat de Junts al Congrés des del mes de juliol passat, ha fet el seu discurs de comiat i agraïment als veïns i veïnes del municipi en un emotiu ple celebrat a l’Espai Port, on l’ha acompanyat una àmplia representació institucional i del partit."Vull agrair la tasca de tots els regidors que m'han acompanyat durant aquests anys, i la confiança dels veïns i veïnes. Estic convençut de la continuïtat del nostre projecte al municipi", ha explicat Cervera.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, la presidenta del Parlament, Anna Erra, els diputats de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, Marta Madrenas, Josep Maria Cruset, Isidre Gavín, Eduard Pujol i Pilar Calvo; el senador Joan Bagué, el diputat al Parlament, Salvador Vergés, la presidenta de Junts a la Vegueria, Maria Àngels Planas, la presidenta comarcal del partit, Míriam Lanero, el president del Consell Comarcal, Agustí Badosa, i alcaldes i regidors de l’Alt Empordà han fet costat a Cervera, juntament amb nombrosos veïns i veïnes del municipi. La  número 2 de la candidatura a les passades municipals, Lídia Ferrer, ha assumit provisionalment el càrrec d’alcaldessa accidental, que es formalitzarà en el proper ple.

Cervera, llicenciat en Història i Geografia per la UdG i postgrau en Gestió d’Emergències i Catàstrofes per l’Escola Universitària Creu Roja-UAB , ha estat alcalde des de 2011 i un dels impulsors de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

El novembre de 2019 va ser escollit senador per Girona i el juliol de 2023, dos mesos després de guanyar novament les eleccions municipals encapçalant la llista de Junts a El Port de la Selva, va ser escollit diputat al Congrés, tasca a la qual es dedicarà plenament.