Jornada informativa sobre subvencions per a entitats i associacions de Figueres

2016-06-07 19:00

El dimarts 14 de juny es farà sessió informativa sobre subvencions plurianuals que s'adreça a entitats i associacions de Figueres.

El termini per a presentar sol·licituds pel període 2016-2019 comença el 8 de juny i finalitzarà el 8 de juliol. Per aquest motiu l'Ajuntament de Figueres organitza una sessió informativa per resoldre els dubtes que això pugui ocasionar. L'acte tindrà lloc el proper 14 de juny a l'Auditori Caputxins a les 20h i està adreçat a totes les entitats i associacions de Figueres. És important que les persones que dins l'entitat ocupen el rol de gestors (presidents, secretaris, tresorers...) acudeixin a aquesta reunió per a resoldre els dubtes d'una convocatòria de subvencions que, en ser per a quatre anys, implica cert grau de complexitat per a qui no està familiaritzat amb aquest tipus de tràmit.

Es recomana que a la sessió hi acudeixin un màxim de dues persones per entitat. La sessió és gratuïta però cal inscriure-s'hi per tal de tenir una previsió d'aforament. Ho podeu fer en aquest enllaç. Al final de la sessió hi haurà un torn obert de paraula.