Jornada "En revolta, alternatives des de la crisi" a l'Escola Carme Guasch de Figueres

2011-10-06 14:00

Aquest dissabte 8 d'octubre se celebrarà la jornada "En revolta, alternatives des de la crisi" a l'Escola Carme Guasch de Figueres. Des de les 10 del matí hi haurà dues xerrades informatives, al migdia es farà una arrossada i a la tarda diversos tallers.

Aquest és el programa previst:

A les 10 del matí. “L'Oil Crash: perquè aquesta crisi no acabarà mai”.  Una xerrada d'Antonio Turiel sobre la crisi energètica i tot el que comportarà. L’Antonio, que viu a Figueres, és Doctor en Física Teòrica i Llicenciat en Ciències Matemàtiques i treballa com a científic titular a l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona.

Acabada la xerrada, hi haurà un debat entre els assistents.

A les 12 del matí. “Aquí i ara, alternatives alcapitalisme” amb Esther Vivas del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra.

Pausa. De les 14 a les 16 h. dinar amb arròs i poesia amb Enric Casasses.

Entre les 16 i les 17:30 h. es faran, per separat i simultàniament, diversos tallers dedicats a debatre propostes concretes pert reballar a nivell local. Exemples: com constituir un grup o cooperativa de consumidors o com organitzar-se per denunciar i frenar les retallades a l'hospital de Figueres.

Entre les 17:30 i les 19:00 h es tancarà la jornada amb una assemblea general que ha de servir per dues coses: per valorar l'experiència i decidir si cal repetir-la o no i per presentar i debatre les propostes concretes sortides dels tallers.