Jornada de promoció de la salut al castell de Sant Ferran el dissabte 1 d'octubre

2011-09-30 11:00

Aquest dissabte 1 d’ octubre, l’Àrea Bàsica de Salut de Figueres acollirà al Castell de Sant Ferran la 8a Jornada d’Àrees Bàsiques de les comarques Gironines. El tema principal serà “La Promoció de la Salut a l’Atenció Primària”. Al llarg del matí també es faran diferents activitats adreçades tant a joves com a gent gran que tindran com a finalitat posar a la pràctica activitats lúdiques i saludables organitzades per diferents entitats figuerenques.

Aquest és el programa:

9-10 h.
Volta saludable al Castell de Sant Ferran. Dinamitzada pel Sr. Txema Ortega del pavelló poliesportiu.


10 -10.30 h.
Esmorzar saludable.


10.30-11.30h.
Classe de dance-fitness, a càrrec de monitors especialitzats del Gimnàs Girona.


11.30 -13 h.
Taller de cuina saludable, a càrrec de l’Escola de Hosteleria de l’Alt Empordà amb el cuiner i professor de cuina Carlos Gallardo i amb assessorament de la professional en Alimentació i Nutrició, Rosa Cerveró. Concurs d’amanides.


13h -14h.
Promoció de la salut des del vessant comunitari. Les persones interessades podran afegir-se a la Jornada oficial d’Àrees Bàsques de Girona, a través de dues taules rodones, que parlaran sobre la tasca comunitària de les ABS en el programa de salut i escola, i de la tasca de salut comunitària de les institucions de Figueres.