Jorge Drexler inaugura el Sons del Món 2012 a Vilabertran el dissabte 30

2012-06-27 09:00

L'uruguaià Jorge Drexler és l'encarregat d'obrir dissabte el festival Sons del Món que reparteix la seva programació entre Vilabertran i Roses. L'artista celebra el vintè aniversari del debut amb la gira 'Mundo abisal' –títol d'un dels temes del seu últim àlbum, 'Amar la trama' (2010)–, un viatge submarí a les profunditats de la seva obra que encara sense més companyia que la seva guitarra i el públic. Els xous de l'uruguaià en solitari són una caixa de sorpreses, on la improvisació i la interacció amb el públic són al full de ruta.

Queden poques entrades a la venda que es poden aconseguir online fins a les 7 de la tarda del dissabte o a la taquilla des de les 9 del vespre.

Aquest concert inaugural a la plaça del Fort (22:30) es complementa amb un sopar ofert per Sergi Arola a l'Hort del Prior (21:00). Tramuntana TV et recomana la programació de Sons del Món que inclou també a Marina Rossell (dia 7) a Vilabertran i Els Amics de les Arts (dia 14), Manuel Carrasco i Miquel Abras (dia 21) i Love of Lesbian (dia 27) a Roses. També hi haurà quatre concerts sota les estrelles a bord d'un catamarà.