Jordi Xuclà (CiU) denuncia defectes de construcció en l’estació de l'AVE a Figueres

2014-09-13 12:30

El diputat de CiU al Congrés dels diputats, Jordi Xuclà, ha denunciat que "no fa ni dos anys de la inauguració de l’estació de l'AVE a Figueres-Vilafant i ja es fan evidents els primers defectes de construcció que han denunciat els usuaris. Les coses es poden i s’han de fer més ben fetes. Demanem explicacions i, sobretot, reparacions al Ministeri de Foment".

Xuclà ha fet aquesta petició a través d’una pregunta escrita al Congrés per tal que el Ministeri de Foment informi sobre quines mesures pensa adoptar per tal de solucionar aquests defectes de construcció detectats a l’estació de l’AVE Figueres-Vilafant.

Per altre banda, Xuclà també ha registrat una altre pregunta al Congrés on ha demanat saber quines mesures té previst adoptar el govern per tal que els trens convencionals i els d’alta velocitat tinguin un mateix punt de baixada i pujada de passatgers als combois. Tal i com ha explicat el diputat gironí “cal unificar un mateix punt per a tots els trens – tant els convencionals com els d’alta velocitat- que fan parada en la mateixa estació i així homologar el servei als estàndards d’altres països desenvolupats”.