Jordi Masquef rep el suport gairebé unànime dels associats per a presidir PDECAT a Figueres

2016-11-25 18:00

Aquest dijous al vespre s'ha celebrat l'assemblea per elegir la nova direcció del PDECAT a Figueres. L'acte ha aplegat gairebé un centenar d'associats que han donat el seu suport a la candidatura “L'impuls renovador”, l'única que s'havia presentat a l'elecció, i que encapçalava Jordi Masquef i Creus, des d'ahir president del nou partit a la ciutat. La candidatura va rebre 94 vots a favor, un en contra i una abstenció.

Juntament amb Jordi Masquef, nou president del partit, la resta d’integrats que formen part de la nova executiva són Albert Alemany, Josep M. Bernils, Meritxell Figueras, Xavi Freixas, Joan Llobet, Josep Obradors, Maite Oliva, Chantal Olivé, Martina Prat, Miquel Roura, Ramon Serra i Dolors Viñolas .

La normativa del partit limita a 12 el nombre de membres de l’equip directiu. Tot i això un grup molt més ampli d’associats al PDECAT col·laboraran estretament i de forma conjunta i coordinada amb l’executiva en aquesta etapa fundacional. En aquest grup s'hi troben Albert Llobet, Albert Obradors, Eduard Ayats, Eduard Vinagre, Jordi Cairó, Jordi Vidal, Josep Maria Marcè, Lídia Garreta, Lluís Heras, Lluís Riera, Maria Antònia Bonay, Marc Sàez, Olga Reixach, Ramon Cos i Yousseff Gharj, entre altres.

Acabada la votació, Jordi Masquef ha agraït l'ampli suport rebut, la voluntat de començar a treballar de forma immediata en l'estratègia de consolidació i ampliació de la base del partit, i de connectar amb una majoria social de figuerencs que es troben identificats ideològicament amb aquesta nova formació política que ha substituït l'antiga CDC.