Jordi Masquef incorpora el periodista Josep M. Bernils i la professora de dansa Pilar Sánchez a la llista de Junts per Figueres

2019-03-29 11:30

L’alcalde i candidat de Junts per Figueres, Jordi Masquef, va perfilant la seva candidatura de cares a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Avui ha anunciat la presència del periodista Josep Maria Bernils i de la professora de dansa Pilar Sánchez que se situaran entre els vuit primers noms de la llista.

Bernils i Sánchez se sumen als nou candidats que ja s’han donat a conèixer en les darreres setmanes. “Vaig anunciar una candidatura transversal i aquí en tenim un clar exemple. Unim l’arrelament i la vinculació a Figueres i el coneixement del passat i del present de la ciutat que representa en Josep Maria Bernils, així com la seva estreta vinculació amb el món cultural, amb la Pilar Sánchez, un clar exemple de l’arrelament social i professional de les generacions arribades d’altres zones de l’Estat espanyol, que són plenament partícips de la vida ciutadana, i amb les quals compartim un projecte polític”, ha assenyalat Masquef. 

Josep Maria Bernils i Vozmediano té 58 anys, és periodista i té una llarga trajectòria en el món de la comunicació local i comarcal. Bernils ha assenyalat que “la perspectiva que et dóna haver viscut, per raons professionals i des de la primera fila, la vida social, cultural i política de la ciutat i de la comarca, a partir del primer ajuntament democràtic (1979), estic convençut que pot contribuir a posar en valor tots aquells aspectes que configuren el nostre orgull com a figuerencs, que avui es troba una mica devaluat. Amb l’equip de Jordi Masquef també m’entusiasma poder treballar en l’aposta cultural que té de la ciutat, com a focus de cohesió social i de dinamització econòmica”.

Pilar Sánchez Quiles té 43 anys, és empresària i professora de dansa. Vinculada amb el món associatiu de Figueres, actualment exerceix a la seva escola i és directora d’una companyia de dansa flamenca. En els darrers quatre anys ha estat la vicepresidenta de la Casa Cultural de Andalucía a l’Alt Empordà, on hi col·labora activament des de fa dues dècades. Sánchez assenyala que “a partir de la meva vinculació amb el món associatiu, he conegut diferents equips de govern de la ciutat. Jordi Masquef sempre m’ha semblat una persona íntegra, honesta i amb moltes ganes de treballar i de deixar-se la pell per Figueres. El seu entusiasme, juntament amb un projecte molt engrescador, han sigut la clau per convenç-se’m de formar part d’aquest equip i de treballar en l’impuls de l’àmbit associatiu i en el de la integració".