Jordi Jacas del restaurant Molí de l’Escala gestiona el catering de la llotja presidencial del FC Barcelona

2013-04-18 20:00

El cuiner Jordi Jacas del restaurant Molí de l’Escala gestiona el càtering de la llotja presidencial del FC Barcelona. L’acord és vigent per aquesta temporada i la vinent i pretén donar a conèixer els productes del territori català i, per extensió, la gastronomia catalana. “La llotja del FC Barcelona és un gran aparador des d’on es pot mostrar al món la cuina catalana” ha destacat Jordi Jacas que ha remarcat que “l’objectiu del club era utilitzar aquest espai per fer-ne promoció i van decidir apostar per nosaltres com a coneixedors de la gastronomia catalana i dels productes del territori”. 

En aquest sentit, i des del mes de febrer, els convidats a la llotja del FC Barcelona es troben amb una cuina catalana tradicional amb un toc d’innovació i que dóna protagonisme al producte, com és la que es fa al Molí de l’Escala. Els pèsols de Llavaneres, les maduixes del Maresme, la gamba de Palamós, l’anxova de l’Escala, el pollastre del Prat de Llobregat, la poma de Girona o els grans formatges catalans són alguns dels ingredients principals dels plats que cuina Jordi Jacas aquesta primavera. 

“Treballem amb els grans productors catalans i amb els grans pastissers i utilitzem els productes de totes les denominacions d’origen catalanes”, ha destacat Jordi Jacas que ha remarcat que “ens agrada fer d’ambaixadors de la cuina catalana i poder formar part d’un projecte d’èxit com és el del FC Barcelona en tots els àmbits”. 

El cuiner i propietari del Molí de l’Escala s’ha mostrat satisfet de “poder unir les meves dues grans passions: la cuina i el Barça”. L’acord és vigent fins a la propera temporada per a tots els partits que el FC Barcelona disputi al Camp Nou, incloent-hi els amistosos. A més, inclou també el servei a l’equip tècnic del primer equip, que dirigeix Tito Vilanova.