Jordi Giró (ERC) confirma el full de ruta del partit a Figueres

2011-06-06 08:00

El president de l’executiva de la secció local d'ERC de Figueres Jordi Giró ha fet públic un comunicat en resposta a les darreres informacions referents a les manifestacions del dimissionari president de la federació comarcal de l’Alt Empordà, Daniel Valentí. Giró fa els següents aclariments que reproduïm íntegrament:

La mateixa nit electoral diferents dirigents i companys de partit amb càrrecs significatius van demanar a Francesc Canet que no dimitís aquell mateix moment, precisament perquè les dimissions precipitades i sense preparar el relleu poden ser molt perjudicials per a una organització.

El passat dilluns 30 de maig va tenir lloc una Assemblea Extraordinària de la nostra Secció Local, on es van valorar els resultats de les darreres eleccions municipals, que han suposat la pèrdua de quatre dels sis regidors, que teníem al consistori municipal. Durant l’esmentada assemblea es va establir el “full de ruta “ per als pròxims tres mesos. Així vam encetar l’inici d’un nou cicle polític, que ja es pot visualitzar ara amb la decisió de nomenar com a Portaveu del grup Municipal a la regidora Mireia Mata i que pròximament s'haurà de concretar amb la reestructuració de la secció local i amb el relleu, de forma tranquil·la, de Francesc Canet. Aquests darrers canvis s'hauran de produir amb posterioritat al Congrés Nacional d'ERC.

La militància va ratificar majoritàriament (14 vots a favor 3 en contra i 1 en blanc) la conveniència de què Canet recollís l’Acta de Regidor per tal d’iniciar un relleu tranquil, valorant-lo com un actiu polític de la secció local i del conjunt del partit per la seva trajectòria i experiència. En aquests moments d’una important crisi econòmica que pateixen tots els nostres conciutadans, i en què molts desconfien dels partits polítics, com a ERC ens cal treballar més que mai, perquè només amb rigor i seriositat aconseguirem bastir una alternativa a la majoria conservadora que ens aboca a una reculada sense precedents en l’estat del benestar social i a l'abolició de la majoria de les conquestes socials assolides al llarg d'aquests darrers temps.