Jordi Sargatal, l'Associació de Veïns i Amics de Creixell, Roser Llevat i Mercè Portell Premis Empordà 2010

2010-04-30 11:58

Amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca i en el transcurs del tradicional dinar d’alcaldes, el proper dijous 6 de maig es procedirà al lliurament dels Premis Empordà a l’Escola d’Hostaleria de Vilamalla. En la seva dissetena edició, aquests guardons s’han concedit a les següents persones i entitats:

- El premi Pastor es concedeix a la persona o entitat que ha destacat per potenciar algun aspecte econòmico-social de la comarca. Per aquest motiu, enguany s'ha atorgat aquest guardó a la presidenta de Creu Roja Girona, Roser Llevat.

- El premi Sirena es dóna a aquella persona o entitat que ha destacat en el foment de la projecció exterior de la comarca. En aquesta ocasió s'ha guardonat l’hotelera rosinca Mercè Portell.

- El premi Indiketa té com a finalitat reconèixer aquella persona o entitat que ha destacat en la divulgació i el manteniment de les tradicions. El premiat ha estat l’Associació de Veïns i Amics de Creixell.

- El premi Tramuntana es concedeix a la persona o entitat que ha sobresortit per la seva trajectòria en la conservació del medi natural. Enguany, el premi ha recaigut en l’ornitòleg Jordi Sargatal.