Joaquim Felip presideix CDC a Figueres

2012-04-11 20:00

L’assemblea de militants de CDC a Figueres ha renovat els càrrecs del partit escollint la candidatura encapçalada per Joaquim Felip i Gayolà que en serà el nou president. Ha estat lúnica candidatura presentada i ha rebut el 94% dels vots militants. La completen Eduard Custey, secretari d’Organització; Lluis Riera, secretari; Lluis Heras, tresorer i com a vocals Miquel Roura, Pere Giró, Sergi Garcia, Carles Roig, Josep Mª Marcè, Lluis Valero, Dolors Viñolas, Joan Llobetl, Ramon Serra, Xavi Freixa, Jordi Masquef, Sònia Trilla i Joan Prat. També hi figura en la seva condició d'alcalde Santi Vila i la representant la JNC Aida Vera. 

Felip és regidor de l'Ajuntament de Figueres des del 2007 i vicepresident primer del Consell Comarcal des del 2011. Ha valorat els resultats com “una mostra de confiança amb les persones que han treballat pel partit en els darrers temps i en les maneres de fer de la nostra gent”. També remarca que “l’èxit de la candidatura en concret i l’èxit del nostre partit a la ciutat en general és fruït del treball de tota la nostra gent però en especial del lideratge de l’actual alcalde de Figueres, Santi Vila”. 

Finalment Felip afegeix que“mai com ara el nostre partit ha estat tant fort a la ciutat de Figueres, amb tanta capacitat d’influència en l’entorn més immediat i mai com ara ha gaudit de tants suports externs i de tanta unitat interna”.