Joan Plana presenta la seva candidatura per continuar sent alcalde de Roses

2023-01-23 19:30

Aquest divendres 27 de gener a les 19 h al vestíbul del Teatre Municipal de Roses, l'alcalde de la ciutat, Joan Plana, presentarà la seva candidatura per a eleccionsdel proper 28 de maig.

Plana ho farà acompanyat de l'actual portaveu del grup parlamentari d'Esquerra Republicana a Congrés dels Diputats Gabriel Rufián.

Després de mostrar la seva voluntat per a tornar a encapçalar la llista republicana a laconferència "Roses: Construint un futur compartit" on Joan Plana va explicar lesbases sobre quin ha de ser el present i el futur de la vila i ser escollit per unanimitat per la secció local d'ERC a Roses com a alcaldable, l'actual alcalde rosinc presentarà alcostat de Gabriel Rufián la seva candidatura per a seguir liderant el consistori.

Plana va ser investit alcalde de Roses el 26 de juny de 2021 compliment un dels acordspresos l'any 2019 entre Esquerra Republicana, Junts per Roses i Gent del Poble en el Pacte de Canyelles, tornant la presidència de l'ajuntament rosinc als republicans desprésde 83 anys.

El darrer alcalde republicà va ser Baldiri Martí, que es va haver d'exiliar l'any 1938, en elscompassos finals de la guerra civil.