Joan Figueras es presenta a la reelecció a Cadaqués

2015-03-11 16:40

L’assemblea local de CDC Cadaqués celebrada el passat 9 de març al vespre va ratificar per unanimitat dels militant assistents a Joan Figueras i Pomés com a candidat a l’alcaldia de Cadaqués per les properes eleccions municipal que tindran lloc el 24 de maig.

Figueras havia estat proposat pels membres de l’executiva local i així ho van comunicar a la resta dels militants que van votar afirmativament a la proposta de l’executiva. D’aquesta manera l’actual alcalde de la població serà l’aposta de CDC Cadaqués per revalidar l’alcaldia 4 anys més i “acabar de portar el poble on es mereix” en paraules del candidat i alcalde, Joan Figueras.

El ja candidat, es va mostrar orgullós de la resposta dels militants i assegura que “ja he començat a perfilar la llista que estarà formada majoritàriament per gent nova, jove i amb ganes de treballar pel poble”. A més, Figueras, va assegurar que “em deixarà la pell per ses eleccions i pel poble, portant-lo al nivell d’excel·lència que es mereix”. “L’experiència d’aquests 4 anys i tota la feina feta pel meu equip de govern són clau per afrontar aquests propers 4 anys amb més seguretat, ganes i total il·lusió”, va afirmar Figueras.