Joan Dausà canta a 3.000 metres d'alçada amb la DO Empordà

2015-07-20 13:00

Més de 350 persones han participat aquest diumenge en la sisena edició del tast de vins d'alçada DO Empordà al Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada amb l'acompanyament de les cançons de Joan Dausà. 

La participació ha estat la més alta registrada en totes les edicions d’aquesta simbòlica iniciativa que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.

Acompanyats pel bon temps, els assistents han sortit a primera hora del matí des del Coll de Fontalba en direcció a la muntanya més alta de les comarques gironines. Després d’unes tres hores de camí, els participants han coronat el cim, on s’ha celebrat el tast de vins de la denominació empordanesa.

Els assistents han pogut tastar els vins de la dotzena de cellers participants en aquesta edició: Celler Arché Pagès; Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Celler Masetplana; Cooperativa Agrícola de Garriguella; Espelt Viticultors; Gelamà; Mas Llunes; Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

El tast ha estat maridat amb l’actuació de Joan Dausà que ha ofert un concert intimista i proper a 3.000 metres d’alçada. Acompanyat només per una guitarra, el cantant i actor ha repassat alguns dels èxits de la seva carrera.