Joan Puigcercós s’ha reunit avui amb representants de la Cooperativa Fructícola Empordà destacant el paper del sector agrícola

2010-09-16 14:53

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós s’ha reunit avui amb representants de la Cooperativa Fructícola Empordà, de Sant Pere Pescador, per copsar les inquietuds del sector agrícola, i concretament del sector fruiter.

Puigcercós ha posat d’exemple la Cooperativa Fructícula Empordà com a model i ha dit que el sector agrícola i alimentari és molt important per Catalunya perquè signifiqui equilibri territorial i dóna oportunitats. “Aquest serà un dels temes prioritaris d’Esquerra durant la campanya. Necessitem impulsar i modernitzar el sector perquè és vital per a Catalunya. El sector de la fruita, per exemple, vertebra el territori, i per això és important que aquest sector tradicional català tingui marcats uns preus justos perquè pugui ser competitiu”.

El president d’Esquerra ha explicat que Esquerra ja va forçar un debat monogràfic al Parlament de Catalunya perquè “el considerem un tema important de país”. Puigcercós, a més, ha dit que l’agricultura i el turisme són un binomi essencial pel país.

Puigcercós també s’ha reunit també amb representants dels càmpings de Sant Pere Pescador i amb representants d’associacions de dones de les comarques gironines per balanç de la temporada turística.

En la visita a les comarques gironines l’ha acompanyat el president regional d’Esquerra de Girona, Josep Carrapiço, l’alcalde de Sant Pere Pescador, Jordi Martí, el diputat al Parlament, Pere Vigo i el director dels serveis territorials d’Innovació, Universistats i Empresa.